Bekijk de camping

De camping

La Roche Canillac - Google Earth

Welkom op camping La Roche Canillac! Een heel leuke camping midden in de natuur op 250 meter afstand van het meer Etang de Laborde. Een camping met 37 grote kampeerplekken, gelegen in een parkachtige sfeer, omringd door grote bomen. Klik op de afbeelding voor Google Earth.


To do's

Maak prachtige lange wandelingen en/of fietstochten.
Volg de gemarkeerde routes in de omgeving. Maar ook dagtochten van 40 km of meer behoren tot de mogelijkheden. Lees meer


Nog meer sportieve activiteiten of culturele uitstapjes.
Op +/- 15 km van de camping kunt u paardrijden, een zwembad bezoeken, of culturele uitstapjes maken, zoals kasteel Sédières bezoeken. Verder kanoën of kajakken op de rivier de Dordogne en nog veel meer leuke, sportieve activiteiten. Lees meer


Bezoek de plaatselijke markten of brocantes.
Er is iedere dag wel in één van de vele dorpjes een streekmarkt. Iedere zondagmorgen is er een markt op het kerkplein van La Roche Canillac. Een echte aanrader! Lees meer

Nieuws

Vanaf dit seizoen zijn wij, Eric en Iris te Wechel, de trotse, nieuwe eigenaren van camping La Roche-Canillac en kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen!

Wij zijn dit seizoen geopend vanaf 1 juni t/m 27 oktober. Op de camping kunt u gebruik maken van broodservice en Wifi.


EPICERIE

In het dorpje is een kleine épicerie, La Terre du Milieu, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Je loopt hier in een klein kwartiertje naar toe. Ze verkopen er streekproducten, verse groente, fruit en nog veel meer. Ook is er een klein terras waar je even lekker een kopje koffie kunt drinken.

Mobilhome

Onze mobilhome voor de verhuur heeft een oppervlakte 28 m² en staat op een zeer ruime plek. Deze is voorzien van eigen sanitair en een ruime, nette keuken. Er is slaapgelegenheid voor maximaal 5 personen. In de aparte slaapkamer is er een dubbelbed, in de woonkamer is een slaapbank voor twee personen en nog een aparte bank welke plaats biedt voor nog één extra slaapplaats. Voor meer informatie of reserveringsmogelijkheden, neem contact met ons op.

82fc156579db16c57f43dfe56d0a1923_optimized.jpg


Kampeerplaatsen

b3eaf07dd47f7263f876e6431ead4ec0_optimized.jpg

De camping heeft 37 grote kampeerplekken in een parkachtige sfeer, met verschillende hoogte niveaus en is omringd door prachtige, hoge bomen. Dit geeft de camping een eigen sfeer die speels en ruimtelijk aanvoelt. Het is een rustige camping met zowel schaduwrijke als zonnige plekken. De gemiddelde oppervlakte van onze plekken is zo'n 125 m². Bij alle plekken is de mogelijkheid om aan te sluiten op het stroomnetwerk en zijn in de buurt van de sanitaire voorzieningen.

705004b0fa3b6ef37e2821fdd60798a1_optimized.jpg.

Mini-Chalets

Wij hebben zes mini-chalets op de camping voor de verhuur en bieden ruimte aan maximaal 4 personen. Deze zijn niet aangesloten op het water en zijn zonder sanitair. Onze mini-chalets zijn allen voorzien van een klein keukenblok met kookplaat, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, pannen, borden, glazen, bestek, grote jerrycan voor water, tafel en stoelen voor zowel buiten als binnen. Kortom: klein, maar fijn en van (bijna) alle gemakken voorzien.

4a87f44bf9c2c7db466391b3d93cb5c9_optimized.jpg